Kennismaken met schilderen

Deze losse lessen zijn bedoeld voor deelnemers die willen leren, openstaan voor suggesties en nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, vragen durven stellen en dus een stap verder willen komen, vooral door te doen. Eén keer per maand op een zaterdagochtend en/of middag – altijd na overleg en op afspraak.

Je werkt aan je eigen schilderij(en) of tekening en krijgt advies en tips over hoe je verder komt of juist hoe je de finishing touch aanbrengt. Je kunt ook aan iets nieuws beginnen of met diverse materialen en technieken aan de slag gaan.

Je bespreekt het gemaakte werk met elkaar en na het opruimen is er tijd om te borrelen.

Bij je aanmelding kun je kiezen uit een losse les of een strippenkaart van 6 lessen. Leuk om cadeau te doen!

Kennismaking

Losse lessen of strippenkaart van 6 lessen.

Tijden:

  • Eén keer per maand op een zaterdagochtend en/of middag – altijd na overleg en op afspraak.

Praktisch

Deze lessen gaan door bij voldoende deelnemers.

Inhalen van lessen

Onverhoopt afwezig? Meld je dan minimaal 24 uur van tevoren af. Korter of op de dag zelf afgemeld telt als les. Je kunt een gemiste les inhalen. In het geval van de strippenkaart kan dat binnen de periode waarin je de strippen afneemt. Inhaallessen worden één zaterdagochtend of -middag per maand georganiseerd, altijd in overleg en op afspraak.

Er is geen les op zaterdagen die in schoolvakanties of op feestdagen vallen.

Aanmelden

Via onderstaand formulier meld je je aan voor een losse les of strippenkaart.

Geef in het formulier aan op welke zaterdag je je (eerste) les wil volgen. In verband met fluctuatie van deelnemers, een eventuele wachtlijst en vakanties en feestdagen, kan het voorkomen dat je op een andere datum kunt starten dan je gewenste datum.

Na je aanmelding neemt Gerard contact met je op om de startdatum vast te leggen en de betaling af te handelen. Na betaling is je plaats gereserveerd.

Aanmeldformulier kennismaking
06 47 35 06 98