Aanbod

Bij Gerard Rietbergen kun je de volgende trajecten en lessen volgen:

Traject ‘Schilderen Eigen Thema’ of privéles

In jouw traject volg je 12 lessen in 3 maanden of 24 lessen in een half jaar. Maatwerk en plezier in het schilderen staan centraal.

In overleg met Gerard bepaal je waar je aan werkt. Dat kan van alles zijn: oefenen in technieken, kleurenleer, landschappen of portret en model tot en met de finishing touch van je schilderij.

In het traject kan je ook diepgaander kennis maken met de verschillende stijlen, technieken en disciplines. Het maken van een portfolio komt ook aan de orde. Je werkt in een groep van maximaal 9 deelnemers.
Je kunt er ook voor kiezen om privéles te volgen in een kleine groep.

Kennismaking

Eén keer per maand op een zaterdagochtend en/of -middag kun je losse lessen volgen, waarbij je nader kennismaakt met het vak.

Deze losse lessen zijn speciaal voor deelnemers die willen leren, open staan voor suggesties en nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, vragen durven stellen en dus een stap verder willen komen, vooral door te doen.

Je werkt aan je eigen schilderij(en) of tekening en krijgt advies en tips over hoe je verder kunt of juist hoe je de finishing touche aanbrengt. Je kunt ook aan iets nieuws beginnen of met diverse materialen en technieken aan de slag gaan.

Wie is Gerard W. Rietbergen?

Gerard W. Rietbergen (1953) studeerde af aan de KABK / Koninklijke Academie van Den Haag en Willem de Koning Academie van Rotterdam. Daar zocht hij naar wat voor hem de essentie van kunst betekende. Na twintig jaar in het bedrijfsleven als artdirector, wilde hij de oorzaak van wedijver en verschillen van inzicht tussen mensen begrijpen, en ging hij op onderzoek.

06 47 35 06 98