Aanbod

Bij Gerard Rietbergen kun je de volgende trajecten en lessen volgen:

Jaartraject en lessenreeksen

In jouw jaartraject krijg je tussen de 40 en 50 lessen. Maatwerk en plezier in het schilderen staan centraal. Jij bepaalt mede het aantal lessen in een jaar.

In overleg met Gerard bepaal je waar je aan werkt. Dat kan van alles zijn: oefenen in technieken, kleurenleer, landschappen of portret en model tot en met de finishing touch van je schilderij.

In het jaartraject kan je ook diepgaander kennis maken met de verschillende stijlen, technieken en disciplines. Het maken van een portfolio komt ook aan de orde. Je werkt in een groep van maximaal 9 deelnemers.

Je kunt er ook voor kiezen een kortere lessenreeks te volgen – leuk als cadeau voor jezelf of iemand anders.

Losse lessen – Open atelier

Twee keer per maand is er op zaterdagmiddag ‘Open atelier’. Op deze middagen ben je welkom voor een kennismaking, een losse les, 10 strippenkaartles of een inhaalles.

Je werkt aan je eigen schilderij(en) of tekening en krijgt advies en tips over hoe je verder kunt of juist hoe je de finishing touche aanbrengt. Je kunt ook aan iets nieuws beginnen of met diverse materialen en technieken aan de slag gaan.

Je bespreekt het gemaakte werk met elkaar en na het opruimen is er tijd om te borrelen.

Deze lessen gaan door bij voldoende deelnemers, geef je uiterlijk één week van tevoren op.

Wie is Gerard W. Rietbergen?

Gerard W. Rietbergen (1953) studeerde af aan de KABK / Koninklijke Academie van Den Haag en Willem de Koning Academie van Rotterdam. Daar zocht hij naar wat voor hem de essentie van kunst betekende. Na twintig jaar in het bedrijfsleven als artdirector, wilde hij de oorzaak van wedijver en verschillen van inzicht tussen mensen begrijpen, en ging hij op onderzoek.

06 47 35 06 98