Aanmelden traject of privéles

In jouw traject volg je 12 lessen in 3 maanden of 24 lessen in een half jaar. Maatwerk en plezier in het schilderen staan centraal.

In overleg met Gerard bepaal je waar je aan werkt. Dat kan van alles zijn: oefenen in technieken, kleurenleer, landschappen of portret en model tot en met de finishing touche van je schilderij. In het traject kan je ook diepgaander kennis maken met de verschillende stijlen, technieken en disciplines. Het maken van een portfolio komt ook aan de orde.

Schilderen – Eigen thema

3 maanden of een half jaar.

Tijden:

  • Dinsdagavond 19:00 – 21:30 uur.
  • Donderdagochtend 09:30 – 12:30 uur.
  • Vrijdagochtend 09:30 – 12:30 uur.

Praktisch

Privéles

Het is ook mogelijk om 3 maanden of een half jaar privéles af te nemen. Je werkt dan in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers.

Inhalen van lessen

Onverhoopt afwezig? Zorg dan dat je je minimaal 24 uur van te voren afmeldt. Korter of op de dag zelf afgemeld telt als les.

Je kunt een gemiste les inhalen binnen de periode waarin je je traject afneemt. Inhaallessen worden één zaterdagochtend of -middag per maand georganiseerd, altijd in overleg en op afspraak. Dit geldt zowel voor de trajecten als de privélessen.

Er is geen les op dagen die in schoolvakanties en op feestdagen vallen.

Aanmelden

Via onderstaand formulier meld je je aan voor een traject of privéles.

Geef in het formulier aan op welke datum je wil starten met een traject. In verband met fluctuatie van deelnemers, een eventuele wachtlijst en vakanties en feestdagen, kan het voorkomen dat je op een andere datum kunt starten dan je gewenste datum.

Na je aanmelding neemt Gerard contact met je op om de startdatum vast te leggen en de betaling af te handelen. Na betaling is je plaats gereserveerd.

Aanmeldformulier 3 maanden en half jaar trajecten
06 47 35 06 98