expositie

Dinsdagavond 19 november om 20:00 uur.  Opening engelen tentoonstelling.

Nog nooit was er zoveel Engelen inZicht in de Agnietenkapel te Gouda. Wordt onderdeel van een serieuze engelenervaring! Vlak vóór advent en Kerst tussen nieuwetijds engelen schilderijen, engelen beelden, en hemelse sferen van engelenkoor Gouds Jong Vocaal. Het woord ‘engel ’ als boodschapper krijgt een nieuwe betekenis. Laat jezelf los in de volheid van de grote leegte!

Werken van beschermengelen – grenservaringen –  kunnen bespreekbaar worden door de al omvattende engelensfeer die wij zelf scheppen. Reserveer die datum van 19 november omdat we er zelf bij willen zijn.

Twintig cursisten van teken- en schilderatelier het GouwePalet hebben olv Gerard W. Rietbergen docent en beeldend kunstenaar 70  doeken geschilderd. Het geheel wordt u door hen aangeboden vanaf woensdag 20 t/m zaterdag 23 november 2019.

Rik ten Cate – beeldhouwer te Amersfoort plaatst enkele prachtige bronzen beelden .

Dirigente Danielle van der Laar verzorgt met het engelenkoor Gouds Jong Vocaal een luisterrijke opening van de vernissage.

Op de websites www.gerardrietbergen.nl en www.gouwepalet.nl  zijn de deelnemende kunstenaars,  enkele voorbeelden en voorwaarden te zien als voorbeschouwing. Graag opgave vooraf.

Mail:              gwrietbergen@gmail.com

Mobiel:         06 47 350 698